Mourinho: "Nu mai sărbătoriţi, încă nu am câştigat nimic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Jose Mourinho le-a cerut jucătorilor săi de la Real Madrid să nu mai sărbătorească după victoria cu FC Barcelona, deoarece încă nu au câştigat nimic, informează Marca.

Publicaţia catalană susţine că după meciul de sâmbătă jucătorii au început să sărbătoarească, însă Mourinhho le-a spus: "Nu mai sărbătoriţi, nu am câştigat nimic".

Marca precizează că Mourinho nu a vrut ca jucătorii să treacă pe la Terminalul 4 de la aeroportul Barajas, la revenirea la Madrid, unde se aflau 500 de fani. "Deoarece măsurile de securitate nu erau suficiente iar Mourinho nu voia să sărbătorească, jucătorii s-au dus direct la autocar. Antrenorul a insistat că echipa nu a câştigat nimic şi că va avea timp de sărbătorit dacă va cuceri vreun titlu", scrie Marca. Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FC Barcelona, în etapa a XXXV-a a campionatului Spaniei, în celebrul El Clasico, în care jucătorii antrenaţi de Jose Mourinho au stabilit un record de goluri marcate într-un sezon - 109. Golurile madrilenilor au fost înscrise de Khedira '17 şi Cristiano Ronaldo '73. Pentru FC Barcelona a înscris Alexis, în minutul 70.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite