Mourinho, către arbitrul Paradas Romero: „Du-te dracului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Real Madrid şi-a ieşit din fire în timpul meciului de cupă cu Murcia, câştigat categoric de echipa sa cu 5-1, şi a fost trimis în tribune pentru prima dată de când antrenează pe „Santiago Bernabeu”. Portughezul ar putea fi astfel suspendat pentru meciul de duminică de la Gijon, cu Sporting.

Mourinho s-a supărat rău de tot pe centralul Paradas Romero, după ce acesta i-a arătat un cartonaş galben lui Mahamadou Diarra şi a început să protesteze vehement. Arbitrul de rezervă a încercat să-l calmeze pe tehnicianul lusitan, dar acesta şi-a îndreptat apoi atenţia către antrenorul Murciei, Inaki Alonso, care ieşise din spaţiul său tehnic.

Paradas Romero i-a arătat lui Mourinho cartonaşul galben, moment în care antrenorul lui Real a răbufnit. În raportul de meci, centralul spaniol a notat: „În minutul 37, antrenorul Jose Mario dos Santos Mourinho Felix  a fost avertizat pentru următorul motiv: şi-a ridicat mâinile în aer, în semn de protest faţă de o decizie luată de mine. O dată avertizat, s-a întors către mine şi mi-a zis: «Du-te dracului»”

Jose Mourinho a văzut restul partidei din tribune şi nu va sta pe bancă duminică, la meciul din deplasara cu Sporting Gijon, dacă se consideră că a fost vorba de o eliminare directă. Dacă însă, după cum reiese şi din transmisia partidei, a fost vorba de un dublu-avertisment, „The Special One” va fi suspendat în următorul meci din Cupa Regelui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite