Mourinho: „Mă bucur pentru Adrian Mutu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent în România pentru a vedea partida de ieri a naţionalei cu Franţa, antrenorul lui Inter Milano a vorbit despre fostul său elev de la Chelsea.Mourinho s-a întâlnit ieri cu patronul stelist, Gigi Becali, la sediul clubului din Aleea Alexandru. „Rădoi a fost pe lista mea”, a recunoscut portughezul.  

La invitaţia lui Gigi Becali şi a verilor acestuia, Ioan şi Victor, Jose Mourinho a făcut o vizită în România. Unul dintre cei mai importanţi antrenori ai ultimilor ani, portughezul a vorbit despre fostul său elev de la Chelsea, Adrian Mutu.

“E un jucător mare, şi în Italia se descurcă foarte bine. A fost un jucător bun când îl aveam la Chelsea, a avut şi acea problemă. Spre binele lui, problema aceea este încheiată. Sunt fericit pentru el“, a spus “The Special One”, referindu-se la episodul din 2004, când Mutu a fost concediat de Chelsea pentru consum de droguri.

Mourinho a mai mărturisit că e vechi prieten cu “familia Becali”. “Am venit în România din motive profesionale, să văd meciul România - Franţa. Îl am pe Chivu la naţionala României, iar Vieira joacă pentru Franţa. Apoi, sunt prieten cu familia Becali de mai mult de 10 ani. Giovani merge des în Italia, Anglia şi ne mai vedem. Am venit să-mi văd prietenii şi să-mi fac şi treaba. Sunt interesat să văd orice jucător pot”, a mai spus Mourinho.

“Interesat de Rădoi”

Antrenorul de 45 ani al lui Inter Milano a confirmat şi interesul echipei sale pentru stelistul Rădoi, despre care s-a scris în această vară ca ar putea ajunge la campioana Italiei: “E adevărat că am fost interesat de Rădoi, aveam mari probleme cu fundaşii centrali. A fost un moment dificil atunci, vorbisem să încercăm să-l aducem pe Rădoi, care e un jucător foarte bun. Dar apoi au revenit Rivas, Cordoba şi ceilalţi şi am decis să rămânem cu lotul pe care îl avem”.

Gigi, impresionat

Vizibil mulţumit că portughezul a acceptat invitaţia de a vizita “palatul” său din Aleea Alexandru, Gigi Becali s-a declarat impresionat de oaspetele său. “Nu e acel Jose Mourinho pe care-l ştim din alte episoade, e un om adevărat.

 Având în vedere imaginea lui, se poate spune că e cel mai de marcă invitat al meu. N-am avut timp să discutăm de Rădoi, însă vom avea timp, pleacă abia duminică (n.r.- astăzi. Mâine vom sta iar la o discuţie, la o cafea. Are ceva din sângele românesc, mă refer la temperament”, a spus finanţatorul stelist. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite