Mourinho, atac la politicienii portughezi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Real Madrid, Jose Mourinho nu se pricepe doar la fotbal şi sa referit şi la situaţia politică şi economică a ţării sale.

Aflat în California, Statele Unite, cu Real Madrid, Mourinho a criticat dur clasa politică lucitană care a dus ţara într-o situaţie foarte grea. Tehnicianul a făcut o paralelă între fotbal şi guvernarea unei ţări, acuzându-i pe politiceinii portughezi că sunt nişte mincinoşi".

"Poporul s-a săturat să fie păcălit. La Real există un grup important de portughezi, jucători şi tehnicieni, şi comentăm situaţia politică, economică şi socială a ţării, aruncată la gunoi. Ţara e ca o echipă, cu indivizi diferiţi ca rasă, formaţie şi opinie. De aceea adevărul e fundamental, se creează empatie şi e mai uşor să fim uniţi în momentele pozitive şi negative. În politică e ca în fotbal. Se fac atîtea promisiuni înainte să înceapă sezonul, apoi însă obiectivele sperate nu se ating şi apare frustrarea. Lumea trebuie să ştie ce adversar dificil urmează", declară Mourinho.

Mourinho a debutat cu dreptul înperioada de pregătire cu Real, madrilenii impunându-se cu 4-1 în meciul amical cu LA Galaxy, poate cea mai puternică echipa americană a momentului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite