Mourinho: "Eu nu creez "bisericuţe""

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Jose Mourinho a susţinut o conferinţă de presă, marţi, înaintea returului Cupei Spaniei cu FC Barcelona, în care, conform Marca, antrenorul echipei Real Madrid a fost mereu în defensivă şi a evitat orice polemică.

Întrebat dacă va pleca de la Real în iunie, aşa cum a scris presa, el a răspuns: "Am spus eu aşa ceva? Întrebă-l pe colegul tău care a scris". La chestiunile care îl incomodau, portughezul a preferat să răspundă cu "Nu ştiu".Referindu-se la faptul că vestiarul de la Real este împărţit, Mourinho a spus: "Eu nu creez «bisericuţe»". El a răspuns sec şi la întrebarea referitoare la fluierăturile fanilor de pe Santiago Bernabeu: "Nu ştiu. Întrebaţi oamenii, nu pe mine". Mourinho nu ştie dacă Pepe va juca pe Camp Nou, deoarece are probleme fizice, la fel ca Granero şi Lass Diarra.

"Mă aflu într-o perioadă bună. Avem un avans de cinci puncte faţă de echipa despre care toţi spun că este cea mai bună din lume. Asta înseamnă că nu facem lucrurile rău. Nu avem atât de multe probleme cum zice lumea", a afirmat tehnicianul.

"Întrebaţi-i pe fotbalişti", a răspuns Mourinho atunci când a fost întrebat despre un posibil blocaj mental la jucătorii săi.

Mourinho este decis să plece de la Real Madrid la 30 iunie, a scris presa spaniolă în ultimele zile. Pe de altă parte, presa catalană scrie că un posibil înlocuitor al lui Mourinho este spaniolul Rafael Benitez.Real Madrid joacă, miercuri, pe Camp Nou, cu FC Barcelona, în manşa retur a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei. În tur, catalanii s-au impus, la Madrid, cu scorul de 2-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite