Mourinho: "Aş prefera să evit Chelsea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Real Madrid a declarat, după calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că ar prefera ca în această fază a competiţiei să nu întâlnească fosta sa formaţie, Chelsea Londra.

"Ne-am calificat pentru că am fost mai buni decât adversarii noştri. Am câştigat acasă. Am jucat mai bine. Nu am suferit mult. Am oferit un joc complet. La tragerea la sorţi aş prefera să evit echipa Chelsea. Este greu să joci împotriva prietenilor. Titlurile nu vin dintr-o obsesie, ci în urma unei munci dure şi colective. Ne aflăm pe calea cea bună şi dacă nu va veni titlul în acest an, va veni anul viitor, de aceea sunt liniştit. Echipele sunt mai bune în al doilea an decât în primul. De aceea consider normală calificarea în sferturile de finală. Ratarea calificării ar fi fost ceva anormal", a spus Mourinho.

Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia franceză Olympique Lyon, în manşa secundă a optimilor competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Marcelo '37, Benzema '66 şi Di Maria '76.

În tur, la Lyon, scorul a fost egal 1-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite