Mourinho: "Vreau să antrenez în Spania! Vorbim după 23 mai!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat ziarului spaniol AS, antrenorul lui Inter, portughezul Jose Mourinho, a declarat că este deschis negocierilor privind o eventuală preluare a lui Real Madrid după disputarea finalei Ligii Campionilor din 22 mai, finală ce va avea loc la Madrid.

Presa madrilena speculează că venirea la Madrid pe 22 mai pentru finala cu Bayern poate însemna şi semnarea unui contract cu "galacticii".
"Eu am lucruri importante de făcut în zilele următoare. După 23 mai, vom vedea ce se întâmplă. Nu am fost contactat de Real Madrid până acum", a declarat Jose Mourinho.
Florentino Perez pregăteşte sezonul viitor în stilu-i caracteristic: cheltuind sume astronomice pentru transferuri. Preşedintele lui Real îl vrea pe Mourinho cu orice preţ, iar pentru asta este dispus să scoată din buzunar 25 de milioane de euro.
Calculul este simplu: 8 milioane de euro clauza de reziliere a contractului portughezului cu Inter, 13 milioane de euro salariul anual şi 4 milioane de euro despăgubiri pentru Manuel Pellegrini. "Mai am doi ani de contract cu Inter şi o clauză care-mi permite să plec oricând doresc", a mărturisit Mourinho cu câteva săptămâni în urmă. Conform presei din Spania, Florentino Perez ar plăti oricând suma de opt milioane de euro lui Inter pentru antrenorul portughez.

Barcelona îl ia pe Villa
Nici Barcelona nu se lasă mai prejos. Şi catalanii au început pregătirea noului sezon, principala ţintă fiind David Villa, atacantul Valenciei. Ieri, acesta a filmat un spot publicitar alături de Messi, chiar la Barcelona, şi a avut şi o întâlnire cu oficialii catalani. Transferul este ca şi finalizat, spun spaniolii, preţul lui Villa urmând a fi undeva în jurul a 40 de milioane de euro, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite