Mourinho: "ŢSKA a folosit o scuză tristă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho nu se dezminte şi a creat tensiune şi înaintea acestui meci EPA
Mourinho nu se dezminte şi a creat tensiune şi înaintea acestui meci EPA

Internazionale Milano joacă diseară la Moscova, împotriva lui ŢSKA, pentru un loc în semifinalele Ligii Campionilor, fază pe care echipa italiană nu a mai atins-o de şapte ani.

Fundaşul român Cristi Chivu este anunţat titular pentru prima dată în acastă competiţie, după accidentarea suferită la cap la începutul anului. În meciul tur, fotbalistul român nu a jucat niciun minut, nefiind încă refăcut după lunga perioadă de repaos. Antrenorul interist Jose Mourinho a aruncat din nou săgeţi către ruşi pe care i-a ironizat spunând că s-au pregătit serios pentru meci amânând partida din campionat cu cei de la Zenit Sankt Petersburg. „ŢSKA s-a odihnit folosind o scuză tristă!”, a spus Mourinho, care şi înaintea meciului tur i-a atacat pe ruşi despre care a spus că parcursul lor european are „pete de doping”.

Atacantul macedonean Goran Pandev a declarat că Inter va juca ofensiv, dorind să câştige şi la Moscova. „Am avut o mulţime de ocazii în primul meci, dar, din păcate, am marcat doar un gol. Nu ştiu câţi atacanţi vom avea pe teren, dar în mod sigur vom juca să câştigăm”, a spus atacantul transferat în iarnă de la Lazio Roma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite