Mourinho: "Suspendarea dată de UEFA e o medalie pentru mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul celor de la Real Madrid, Jose Mourinho, a criticat UEFA, după ce a fost suspendat o etapă, apreciind că forul continental aplică regulamentele în mod diferit, informează Marca.

"Bunica mea, care a murit în urmă cu mai mulţi ani, îmi spunea mereu când eram mic că trebuie să fii fericit dacă eşti invidiat. Cu mine se întâmplă acest lucru. Există un regulament pentru mine şi altul pentru ceilalţi antrenori. Ce pot face ei, eu nu pot face. Sancţiunea este istorică pentru mine. Mă pot sancţiona încă trei ani. Pentru mine este o medalie, nu este o sancţiune. Nu pot ieşi din spaţiul tehnic, nu pot ţine mingea când o vrea adversarul, nu pot discuta cu arbitrul de rezervă, însă toţi ceilalţi pot face acest lucru", a declarat Mourinho.

Tehnicianul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, a fost suspendat două etape de UEFA şi amendat cu 40.000 de euro, iar gruparea madrilenă a primit o sancţiune financiară de 120.000 de euro pentru evenimentele de la meciul cu Ajax Amsterdam, câştigat cu 4-0, în Liga Campionilor. Mourinho va lipsi de pe banca Realului în Liga Campionilor doar o etapă, cea de-a doua fiind cu suspendare şi depinzând de comportamentul tehnicianului în următorii trei ani.

Mourinho a afirmat că a discutat jucătorii săi trei sau patru minute, după eşecul cu FC Barcelona, scor 0-5, de pe Camp Nou. "Am vorbit cu ei trei sau patru minute şi nu o voi mai face. Meciul s-a terminat acolo. Astfel de lucruri se pot întâmpla. Şi eu le-am dat trei sau patru goluri. Este normal ca ei să poată înscrie cinci goluri. Ei au câştigat Liga Campionilor şi eu am luat bătaie cu 5-0. Dacă eşti de mulţi ani în fotbal, este normal să nu câştigi mereu. Fotbalul este un bumerang, se duce şi vine. Sper că jucătorii au trecut peste acest eşec, pentru că sâmbătă, cu Valencia, va fi un alt meci", a declarat Mourinho.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite