Mourinho îi vrea la Real pe Adebayor, Tevez sau Hernandez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tevez (stânga) şi  Adebayor sunt jucătorii lui City doriţi de Mourinho la Real
Tevez (stânga) şi Adebayor sunt jucătorii lui City doriţi de Mourinho la Real

Antrenorul lui Real Madrid, Jose Mourinho, trebuie să găsească un atacant pentru "galactici" în această iarnă.

Conform cotidianului "Daily Mail", portughezul îi are în vizor pe pe atacanţii lui Manchester City Emmanuel Adebayor şi Carlos Tevez şi pe "vârful" lui Manchester United, Chicharito Hernandez.

Togolezul Emmanuel Adebayor nu a confirmat la City, iar Mourinho ar dori să-l ia sub formă de împrumut, până la vară, cu opţiune de cumpărare.

Argenitinianul Carlos Tevez nu se află deloc în relaţii bune cu antrneoru Roberto Mancini şi ar dori să plece de la echiap engleză. "Apaşul" este cel mai scump fotbalist de pe lista lui Mourinho, evaluat la 34 milioane de euro.

În ceea cel priveşte pe mexicanul Hernandez, el este cel mai greu de adus, pentru că este puţin probabil ca Alx Ferguson să accepte să se despartă de un jucător pe care la transferat în vară şi care s-a integrat foarte bine în echipă.

Mourinho are neapărat nevoie de un atacant, deoarece titularul postului, argentinianul Gonzalo Higuain ar putea să stea pe tuşă două luni, din cauza unei accidentări la spate. În plus, antrenorul nu este mulţumit de francezul Benzema, care nu s-a adaptat la Real deşi a venit de un an şi jumătate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite