Jose Mourinho - "Nu sunt mulţumit de lotul actual"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jose Mourinho - "Nu sunt mulţumit de lotul actual"
Jose Mourinho - "Nu sunt mulţumit de lotul actual"

Tehnicianul lui Inter Milano, Jose Mourinho, a declarat, vineri, la prima conferinţă de presă din noul sezon, că nu a găsit echipa la care visa în urmă cu două luni şi a precizat că nu agreează ideea de a lucra cu un lot mult prea numeros, informează Gazzetta dello Sport.

"Să începi cu 30 de jucători este o problemă şi nu este benefic pentru club. Mai mult, nu îmi convine să pregătesc fotbalişti de care nu mai am nevoie. E clar, nu am găsit echipa la care visam la finalul sezonului trecut. Mai avem nevoie de un fundaş central şi de un mijlocaş ofensiv. Cu toate acestea, nu ar fi corect să forţez mâna patronului. De aceea spun că obiectivele clubului trebuie adaptate la realitate. Voi încerca să muncesc foarte mult cu ce am la dispoziţie, dar miracole nu au loc prea des. Nu sunt Merlin şi nici Harry Potter", a spus antrenorul portughez al campioanei Italiei.

Mourinho a ţinut să precizeze că lui Inter îi va fi greu să se impună în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, competiţie pe care ultima dată a câştigat-o în 1965: "Barcelona este campioana Europei, dar în minutul 90 al semifinalelor era în afara întrecerii. Acest fapt confirmă că Liga Campionilor este o competiţie a detaliilor, dar şi a calităţii. Cu ce avem noi în momentul de faţă, va fi greu. Încă nu suntem la nivelul primelor 3-4 formaţii din Europa. Nu sunt mulţumit de lot".

Gruparea la care activează şi căpitanul României, Cristian Chivu, Inter Milano a avut programat, vineri, primul antrenament din noua stagiune.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite