Mourinho: "Guardiola este un antrenor mare, dar mi-ar fi jenă să câştig Liga Campionilor aşa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de la Real Madrid, Jose Mourinho a "tunat" la conferinţa de presă acuzând arbitrii pentru eşecul echipei sale. Real a pierdut în faţa Barcelonei, cu 2-0, în primul tur al semifinalei Ligii Campionilor.

"Vorbim despre o echipă fantastică, Barcelona. Dar nu înţeleg ce s-a întâmplat într-un joc ca cel de azi, unul echilibrat. Arbitrii ar trebui să fie imparţiali şi să dea câştig de cauză celui mai bun. Uneori sunt dezgustat că trăiesc în această lume, dar e lumea noastră", a spus Mourinho.

Tehnicianul Realului crede că echipa sa nu mai are nicio şansă de a ajunge în finala Ligii Campionilor. "Da, suntem eliminaţi. Trebuie să mergem la Barcelona cu toate mândria noastră, fără Pepe care nu a făcut nimic, la fel şi Ramos, şi cu antrenorul care nu pot sta pe bancă. Returul va fi unul foarte dificil dacă nu imposibil", a mai adăugat antrenorul.

"Astăzi am demonstrat că la Barcelona nu ai nici o şansă deoarece UEFA nu lasă celelalte echipe să joace împotriva acestei echipe. Nu ştiu din ce cauză. Nu ştiu dacă de vină e publicitatea la UNICEF (n.r. - Barcelona este ambasador UNICEF), sau pentru că sunt ei simpatici. Sper să nu trăiesc toată viaţa mea în felul acest şi că într-o zi vor veni şi răspunsurile", a tunat Mourinho.

El a trecut apoi la atacul direct împotriva omologului său de pe banca Barcelonei. "Guardiola este un antrenor mare, dar mie mi-ar fi jenă să câştig Liga Campionilor în acest fel".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite