FOTBAL: Toja, Goian şi Szekely nu vor juca, joi, cu Motherwell

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Toja, Goian şi Szekely nu vor juca, joi, cu Motherwell
FOTBAL: Toja, Goian şi Szekely nu vor juca, joi, cu Motherwell

Jucătorul echipei Steaua, Juan Carlos Toja, nu a făcut deplasarea în Scoţia, pentru partida cu Motherwell, întâlnire ce contează pentru manşa secundă a turului trei preliminar din Europa League, după cum a anunţat, miercuri, Valeriu Argăseală, preşedintele clubului din Ghencea.

Alţi doi fotbalişti de la Steaua nu vor fi prezenţi, joi, la returul cu Motherwell. Mijlocaşul Janos Szekely (foto) este accidentat, în timp ce Dorin Goian este suspendat şi nu va putea evolua. Pentru acest meci a fost inclus în lot Alexandru Iacob, de la echipa a doua.

image

„Toja are o entorsă la gleznă, pe care a suferit-o la antrenamentul de marţi-seară şi nu ştim, încă, cât va lipsi de la pregătire. Trebuie să găsim soluţii şi să nu ne plângem de absenţe, pentru ca jucătorii care nu vor fi pe teren pot fi înlocuiţi. Nu se ştie dacă Sorin Ghionea va putea intra, pentru că este incert. Mai multe vom şti la ora meciului cu Motherwell, echipă care îşi va vinde scump pielea, pentru că nu are nimic de pierdut”, a precizat Valeriu Argăseală.

Echipa Steaua Bucureşti a plecat, marţi-dimineaţă, spre Scoţia, urmând ca joi să susţină partida cu Motherwell. Meciul va începe la ora 21.45, ora României, şi va fi transmis, în direct, de PRO TV. În prima manşă, rezultatul a fost favorabil formaţiei din Capitală cu scorul de 3-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite