FOTBAL: Uite de ce nu mai ajunge Pepe Moreno la Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, vineri, că împrumutul atacantului Jose Pepe Moreno de la gruparea argentiniană Independiente a intrat în impas, deoarece i s-a solicitat o sumă de bani în schimbul acestuia.

"De unde ne înţelesesem, dintr-o dată am aflat că echipa lui cere o sumă de bani. Părerea mea este însă că impresarul lui este cel care vrea bani. Dacă a cerut clubul, e greşeala mea, pentru că nu trebuia să anunţ că l-am luat. Dintr-o dată, în ultimele două zile, nu a mai răspuns la telefon niciunul dintre ei", a declarat Gigi Becali, la GSP TV.

Patronul Stelei a explicat că se înţelesese cu Moreno să vină gratis, sub formă de împrumut, pe un salariu de maximum 120.000 de euro. Totodată, latifundiarul a anunţat că nu este dispus să plătească nicio sumă de bani pentru readucerea atacantului în Ghencea.

Clubul Steaua a anunţat joi că Jose "Pepe" Moreno va juca din nou pentru roş-albaştri, după ce oficialii echipei l-au împrumutat pentru sezonul 2009-2010 de la gruparea Independiente de Avellaneda din Argentina, urmând ca la finalul acestei perioade să aibă drept de cumpărare definitiv. Atacantul a mai evoluat în Ghencea în returul sezonului 2007-2008, când a înscris cinci goluri în 15 partide din Liga I.

Altfel, Becali a mai spus că este dispus să îl lase pe căpitanul Sorin Ghionea să se transfere în schimbul sumei de 800.000 de euro şi a apreciat că, în acest moment, cel mai scump jucător al Stelei este Bănel Nicoliţă, dar nu a precizat în schimbul cărei sume i-ar permite să plece la altă echipă.

Tot referitor la jucătorii săi, Becali a opinat că în viitor cel mai scump fotbalist al Stelei va fi atacantul Bogdan Stancu. Latifundiarul a precizat că a plătit în urmă cu un an un milion de euro pentru jucătorul adus de la Urziceni, pe care îl deţine în coproprietate cu fraţii Ioan şi Victor Becali, potrivit unei înţelegeri verbale făcute între el şi verii săi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite