Poli Iaşi-Steaua 0-2 / De la Dayro Moreno pentru Gigi Becali!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poli Iaşi-Steaua 0-2 / De la Dayro Moreno pentru Gigi Becali!
Poli Iaşi-Steaua 0-2 / De la Dayro Moreno pentru Gigi Becali!

Columbianul care a fost readus la prima echipă la insistenţele patronului le-a deschis drumul steliştilor spre victorie cu un gol de senzaţie marcat pe final. „Jucăm contra Stelei, nu a lui Superman, şi ai mei trebuie să se bată cu adversarii de la egal la egal“, spunea Petre Grigoraş înainte de meci.

Gigi, Helmut şi duşmanii Grigore Cartianu


Elevii săi l-au ascultat şi, după ocazia lui Surdu din debutul partidei, când Straton a respins de pe linia porţii, s-au instalat confortabil în jumătatea bucureştenilor. Zapata a avut şi el un reflex senzaţional la lovitura de cap a lui Cristi Bratu, iar golgheterul Vlad Bujor n-a reuşit nici el să profite de greşeala tânărului Lucian Filip, aflat la prima sa partidă în Liga I.

Prima repriză s-a încheiat cu o fază controversată. Kapetanos a introdus balonul în poarta lui Brăneţ, în urma unei centrări venite de la Nicoliţă, dar asistentul Iulian Radu a anulat reuşita pe motiv de ofsaid. La reluare, elanul gazdelor s-a mai domolit, iar steliştii au ratat câteva ocazii incredibile.

În timp ce Grigoraş a mizat pe final pe dorinţa de revanşă a lui Marius Croitoru, Stoichiţă a forţat cu „renegaţii“ Dayro Moreno şi Pleşan. Şi n-a greşit! Columbianul a deschis scorul cu cinci minute înainte de final, iar Szekely a închis tabela în ultimul minut.

Sosirea lui Gigi Becali în tribunele stadionului „Emil Alexandrescu“ nu a trecut neobservată printre spectatorii ieşeni, care l-au primit cu ovaţii. Totuşi, latifundiarul nu a scăpat de înjurături, mai ales că în tribune se afla şi un grup de fani stelişti.

Steaua riscă o nouă suspendare!

image

La Iaşi, fanii Stelei au afişat un banner cu un mesaj sugestiv prin care şi-au exprimat ura faţă de patronul Gigi Becali

Aceştia i-au dedicat şi două bannere lui Becali:  „Steaua, demnitate, onoare. Nu e oaia ta, ciobane. Pleacă din Ghencea!“ şi „Angajăm lunetist“. Steaua ar putea avea din nou de furcă cu cei din Comisia de Disciplină, după ce în prima repriză ultraşii au aruncat cu torţe în teren.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite