Moratti:"Clauza lui Mourinho e de 16 milioane"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul lui Inter Milano, Massimo Moratti, a declarat că antrenorul Jose Mourinho nu i-a spus clar că va pleca de la echipă.

Totuşi, şeful interist a spus că se va întâlni în cursul săptămânii cu preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, pentru a negocia plecarea tehnicianului.

"Vreau să cred că lacrimile lui Mourinho nu sunt de adio, ci de emoţie pentru ce s-a întâmplat. L-am văzut fericit, foarte fericit, ca şi mine, ca şi pe jucători", a spus Moratti imediat după finala de la Madrid. Pe de altă parte, Mourinho spunea că are şanse mai mari să plece la Real decât să rămână la Inter.

"Probabil o să mă întâlnesc la începutul săptămânii viiitoare cu Florentino Perez. Mourinho nu mi-a spus nimic clar până acum. Oricum, clauza sa se ridică la 16 milioane de euro", a mai spus Moratti.

În cazul în care mutarea se efectuează, Real va trebui să plătească doar 13 milioane de euro, întrucât mijlocaşul olandezul al lui Inter ,Wesley Sneijder, avea o clauză la plecarea de la Real, prin care milanezii se obligau să plătească 3 milioane de euro în cazul în care câştigă Liga Campionilor cu Sneijder pe teren.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite