Moratti: "Chivu va continua mult timp la Inter"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele lui Inter, Massimo Moratti, care a fost prezent în România cu ocazia Zilei Naţionale a Italiei, a declarat că fundaşul Cristian Chivu va juca mulţi ani pentru echipa din Milano.

"Chivu poate spune despre el mai multe decît pot face eu, pentru că este un băiat serios şi un bun profesionist şi cred că va continua mult timp de acum încolo la Inter, asta doar dacă nu-şi va schimba el opinia. Nu ştiam despre intenţia lui de a renunţa la echipa naţională, am aflat pe drumul spre România, dar nu pot interveni în această problemă, este decizia lui", a spus Moratti, care a susţinut o conferinţă de presă la Ambasada Italiei de la Bucureşti, după o vizită de trei zile în România.

Oficialul milanez a menţionat că, în timpul acestei vizite, "a descoperit faţa frumoasă a României". "Am sosit în România din motive de seviciu şi vă mărturisesc că am fost primit cu bucurie şi căldură şi am descopeit acea faţă frumoasă a României. Sunt onorat că m-am întîltni cu preşedintele Traian Băsescu, cu premierul şi cu ministrul Economiei, avînd un dialog fructuos. Am aflat şi de simpatia lor faţă de Inter, deşi nu era uşor după vizita domnului Silvio Berlusconi, care este milanez", a spus Moratti.

Preşedintele clubului Inter a adăugat că nu a mai discutat, în ultima perioadă, cu tehnicinul român Mircea Lucescu, dar că intenţionează să-l sune în curînd: "Nu am mai vorbit în ultima vreme cu Mircea Lucescu, dar o voi face în curînd pentru că îmi este un prieten apropiat".

Massimo Moratti a sosit în România luni seară, el urmînd să plece în cursul acestei seri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite