FOTBAL: Moratti sare în apărarea lui Adrian Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Moratti sare în apărarea lui Adrian Mutu
FOTBAL: Moratti sare în apărarea lui Adrian Mutu

Preşedintele lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, a afirmat joi că situaţia dintre Chelsea Londra şi Adrian Mutu trebuie să se rezolve, deoarece fotbalistul român nu poate achita daunele către club, informează site-ul oficial al grupării italiene.

"Sper ca oficialii lui Chelsea să găsească o soluţie în conflictul cu jucătorul şi cred că pentru el este o adevărată dramă. Nu intru în motivele sancţiunii, dar ştiu că este greu ca un tânăr să se trezească dimineaţa cu o asemenea greutate pe umeri, apoi să se comporte profesionist. Sper să se ajungă la o soluţie acceptabilă din punct de vedere uman", a declarat Massimo Moratti.

Adrian Mutu a evoluat la Internazionale Milano în 2000, când gruparea din Serie A l-a cumpărat de la Dinamo.

Fotbalistul român trebuie să achite clubului Chelsea daune în valoare de aproximativ 17 milioane de euro.

Moratti s-a referit şi la partida din Liga Campionilor între Inter şi Barcelona, echipă la care l-a vândut pe Ibrahimovici: "Trebuie să ştii cum să te comporţi cu fiecare caracter în parte. Cuvintele spuse de Ibra sunt cele corespunzătoare catacterului său, acelaşi care ne-a ajutat să cucerim trei titluri. Nu simt nicio antipatie faţă de el, dar sper ca Inter să câştige. Este jucătorul Barcelonei şi spune ceea ce trebuie pentru echipa sa, chiar dacă acest lucru nu le place fanilor lui Inter".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite