Montolivo: "Noi, jucătorii, nu-l putem ajuta prea mult pe Mutu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei Fiorentina, Ricardo Montolivo, a declarat că Adrian Mutu a înţeles unde a greşit în relaţia cu clubul italian, dar jucătorii antrenaţi de Sinişa Mihajlovici nu îl pot ajuta prea mult, informează Corriere dello Sport.

"Adrian a înţeles unde a greşit. Să cerem noi reprimirea lui? Noi, jucătorii, putem face puţin, clubul va decide care este soluţia bună", a spus Montolivo.

La 5 ianuarie, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior, într-o emisiune televizată, că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract. Apoi, Mutu a fost exclus din lotul Fiorentinei, fiind scos şi de pe lista de transferuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite