Molinero a venit tot cu „Valiza“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Molinero a venit tot cu „Valiza“
Molinero a venit tot cu „Valiza“

Francisco Jose Molinero a fost implicat în 2007 într‑un scandal de presă în Spania, asemănător celui creat de Gigi Becali, denumit cazul „Valiza”.

Jucător la Malaga, unde fusese împrumutat de Atletico Madrid, el a declarat că în perioada cât a evoluat la gruparea madrilenă a primit bani din partea unor persoane din afara clubului pentru a câştiga anumite meciuri. Molinero nu a vrut să ofere mai multe detalii, de frică să nu fie suspendat de federaţie.

„Am zis că am luat prime pentru a câştiga. Nu erau genţi cu bani, ci plicuri. Am să tac, pentru că dintr-o prostie, federaţia mă va crede vreun şmecher şi-mi va zice că-mi măreşte impozitul“, a declarat Molinero la vremea respectivă. Fundaşul a negociat ieri condiţiile contractului cu Dinamo. Părţile nu ajunseseră până aseară la un acord privind salariul şi durata contractului.

Altfel, ziariştii din Spania nu au o părere foarte bună despre Molinero. „În meciurile în care a jucat îşi împlinea misiunea de fundaş lateral dreapta, şi atât. A avut un singur moment de glorie: anul trecut a marcat un gol în partida cu Palma de Mallorca. Cred că niciodată nu s-a gândit că în viaţa sa va marca un gol“, au povestit  ziariştii spanioli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite