Moldovan, vasluian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Viorel Moldovan este noul antrenor al echipei FC Vaslui după ce tehnicianul Viorel Hizo şi-a dat demisia. “Moldo-gol” va debuta în cariera de antrenor principal cu un mandat de doi ani şi jumătate pe banca echipei lui Adrian Porumboiu.

Remiza pe care FC Vaslui a înregistrat-o pe teren propriu contra echipei Gaz Metan Mediaş (scor 1-1) a umplut paharul răbdării patronului Adrian Porumboiu.

Cum şi o parte din publicul care a asistat la partidă a cerut insistent ca antrenorul Viorel Hizo să părăsească banca tehnică a „galben-verzilor“, până la rezilierea contractului a fost un foarte mic pas.

 “Viorel Hizo a solicitat rezilierea contractului şi am fost de acord cu acest lucru, pentru că echipa se afla în criză şi, împreună, nu am găsit soluţii ca să o scoatem.

Până marţi voi anunţa numele noului antrenor”, a spus Porumboiu pentru Mediafax.

Echipa nu a rămas nici măcar o zi fără antrenor. Fostul internaţional Viorel Moldovan a venit imediat la Vaslui pentru negocieri şi după o scurtă discuţie a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate. “Moldo-gol” debutează practic în cariera de antrenor principal.

“Cred în potenţialul acestei echipe. Sper să le aduc jucătorilor acel entuziasm în joc. Nu m-am speriat niciun moment de acest lucru.

O luăm cu toţii de la zero. Le-am cerut jucătorilor responsabilitate, maturitate, echilibru şi caracter”, a declarat Moldovan pentru gsp.ro. FC Vaslui are de ieri şi un nou preşedinte, în persoana fostului arbitru Anton Heleşteanu.

Ionuţ Popa vrea să plece de la poli Iaşi

O altă echipă din Moldova, Poli Iaşi, trece prin aceleaşi probleme.

Antrenorul Ionuţ Popa a anunţat după egalul de pe teren propriu cu Pandurii (scor 1-1) că părăseşte echipa. “Gata! Plec de la Poli Iaşi! Îmi fac bagajele şi plec la Arad! Nu mai pot aşa.

De trei luni de zile eu nu mi-am luat salariul. Sunt jucători care nu au luat bani din iulie. Eu nu mai pot continua în condiţiile acestea”, a spus Popa la gsptv. Preşedintele clubului, Sorin Boca, spera ieri să-l înduplece să revină asupra deciziei.

Culmea coincidenţei, cele două echipe se vor întâlni marţi în 16-imile Cupei României, de la ora 14.00, pe terenul vasluienilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite