Vio Moldovan, mulţumit de jocul echipei şi după al cincilea meci fără victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vio Moldovan, mulţumit de jocul echipei şi după al cincilea meci fără victorie
Vio Moldovan, mulţumit de jocul echipei şi după al cincilea meci fără victorie

Antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, că este mulţumit de egalul înregistrat de elevii săi în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, explicând că şi-a menajat jucătorii pentru meciul cu Unirea Urziceni, din Cupa României.

"Sunt mulţumit de rezultat, mai ales că am menajat mai mulţi jucători pentru meciul din Cupa României, cu Unirea Urziceni. Am avut şase schimbări faţă de meciul cu Dinamo, dar nu sunt mulţumit de aportul noilor intraţi", a declarat antrenorul lui FC Braşov.

Moldovan a explicat că îşi dorea mai multă responsabilitate la fazele fixe şi i-a criticat pe elevii săi că nu au respectat ceea ce a discutat cu ei la şedinţele tehnice.

Cât priveşte meciul cu Unirea, Moldovan a spus: "Sper ca Unirea Urziceni să fie tot cu gândul la Liga Campionilor. Noi mergem să câştigăm acest meci".

De partea cealaltă, antrenorul lui Gaz Metan, Cristian Pustai, s-a declarat şi el mulţumit de rezultatul partidei: "A fost un meci frumos, de un nivel tehnic şi tactic ridicat. Este bine că rămânem neînvinşi de cinci etape, însă aş fi vrut să câştigăm astăzi. Îmi felicit jucătorii pentru modul în care au jucat în repriza a doua şi cred că am fi şi putut câştiga, cu puţin noroc".

Pustai a explicat că nu l-a folosit titular pe Bud deoarece Silvăşan a avut o evoluţie foarte bună în etapa precedentă, când l-a suplinit pe viitorul atacant al lui CFR, care a fost suspendat, şi a considerat că trebuie să îl păstreze şi în primul 11 cu care a abordat meciul cu FC Braşov.

Cum s-au marcat golurile:

Braşovenii au deschis scorul prin Marian Cristescu, cu un gol superb, sub transversală (min. 42), iar gazdele au închis tabela în minutul 62, când Hoban a reluat cu capul, din cinci metri.

Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate cu FC Braşov, scor 1-1, vineri, în etapa a 11-a a Ligii I şi a înregistrat cea de-a treia remiză consecutivă, după meciurile cu Unirea Urziceni, scor 0-0, şi Pandurii Tg. Jiu, scor 0-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite