FOTBAL: Moldovan se teme pentru meciul de la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL:  Moldovan se teme pentru meciul de la Alba Iulia
FOTBAL: Moldovan se teme pentru meciul de la Alba Iulia

Antrenorul grupării FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, joi, că meciul cu Unirea Alba Iulia trebuie abordat cu o concentrare maximă de jucătorii săi, care trebuie să profite de faptul că vor întâlni toate cele 4 echipe nou promovate în primele 6 etape.

"Am avut ocazia să îi studiez pe jucătorii de la FC Braşov şi am o concepţie apropiată de cea a lui Răzvan Lucescu. Consider că în fotbalul actual determinarea este extrem de importantă, sper să câştigăm la Alba Iulia. Avem un program avantajos pentru că întâlnim toate cele patru echipe nou promovate în primele şase etape, dar depinde doar de noi să câştigăm cât mai multe puncte", a spus Viorel Moldovan. 

Tehnicianul grupării de sub Tâmpa a afirmat că îi va învăţa pe atacanţii braşoveni câteva din trucurile care l-au ajutat şi pe el să devină golgheter în Elveţia şi să înscrie foarte multe goluri în Franţa, în Turcia, dar şi pentru naţionala României.

Viorel Moldovan a mai spus că este foarte probabil ca fostul goalkeeper giuleştean Mihai Mincă să semneze un contract cu ardelenii şi să devină al treilea portar al formaţiei braşovene.

FC Braşov va întâlni Unirea Alba Iulia, sâmbătă, în deplasare, de la ora 18:00, în prima etapă a Ligii I.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite