Modelul Beckham

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Englezul a ştiut de fiecare dată să treacă peste momentele grele Comparat în trecut cu superstarul englez David Beckham, Mutu se poate inspira în aceste momente din cariera lui "Becks".

Englezul a ştiut de fiecare dată să treacă peste momentele grele

Comparat în trecut cu superstarul englez David Beckham, Mutu se poate inspira în aceste momente din cariera lui "Becks".

Beckham a arătat cât de puternic e în mai multe rânduri, dar în special după ratarea din sferturile Euro 2004.

Considerat în acel moment cel mai bun din lume când vine vorba de faze fixe, englezul a trimis mult peste poarta lui Ricardo o lovitură de departajare care s-a dovedit a fi decisivă la meciul din sferturi cu Portugalia, însă asta nu l-a împiedicat să se menţină liderul naţionalei engleze.

Învingătorul lui Capello

Beckham a trecut printr-o situaţie dificilă şi în ultimul său sezon la Real Madrid (2006-2007), când a fost scos din lot de antrenorul de atunci, Fabio Capello.

Italianul era nemulţumit că Beckham, aflat în ultimele şase luni de contract cu Real Madrid, a ales să semneze cu Los Angeles Galaxy înainte de finalul sezonului în Spania.

Pus sub presiune de suporteri, Capello l-a reprimit în lot pe englez, care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Realului pe final de sezon, ajutându-i pe madrileni să câştige campionatul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite