FOTBAL: Mititelu neagă că Piţurcă i-ar fi pus condiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Mititelu neagă că Piţurcă i-ar fi pus condiţii
FOTBAL: Mititelu neagă că Piţurcă i-ar fi pus condiţii

Preşedintele Universităţii, Adrian Mititelu, a declarat pentru „Ediţie Specială” că decizia lui Victor Piţurcă nu depinde de condiţiile pe care presa susţine că le-ar fi pus fostul selecţioner.

Mai mult, acesta a ţinut să dezvăluie că între cei doi nu au avut loc astfel de discuţii. Singura chestiune luată în discuţie a fost legată de dorinţa preşedintelui Ştiinţei de a-l păstra la echipă pe antrenorul cu portari Massimo Ferraris.

Vă dau cuvântul meu de onoare că nici nu am ajuns la asemenea discuţii. Şi eu am citit prin presă că schimbă tot, că vrea manager general. Sunt nişte chestii pe care eu nu le-am auzit din gura lui Piţurcă. Şi am vorbit cu el ore întregi. Nu că nu este dispus să vină, că el mi-a spus clar că, în principiu, îşi doreşte foarte mult. Mi-a spus clar că el se simte şi s-a simţit craiovean dintotdeauna şi că, pentru el, Craiova înseamnă acasă. Păi, dacă el nu mi-a spus mie clar dacă vine, cum să-l ceară secund pe Trică? Probabil că în momentul când va spune că vrea să vină, atunci va începe să spună cu cine vrea să vină la echipă. Am discutat ce vreau să fac la Craiova, ceea ce este de făcut. Eu am un proiect pe care l-am început şi pe care nu-l voi abandona niciodată. Sunt acord că echipa mai trebuie îmbunătăţită, sunt de acord că mai sunt unele lucruri de pus la punct, dar proiectul pe care eu l-am început în urmă cu patru ani va merge înainte. Este normal să-şi aducă staff-ul tehnic. Un singur lucru mi-am dorit şi i-am spus lui Piţurcă, vizavi de antrenorul cu portari, care este un tip foarte bun şi foarte capabil şi omul care stă în spatele succeselor şi a formei bune a lui Mircea Bornescu şi Silviu Lung. Eu i-am spus lui Piţurcă că mi-aş dori să rămână el”, a declarat Adrian Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite