FOTBAL: Mititelu spune că Mogoşanu a fost doar antrenor interimar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Mititelu spune că Mogoşanu a fost doar antrenor interimar
FOTBAL: Mititelu spune că Mogoşanu a fost doar antrenor interimar

Adrian Mititelu, patronul echipei de fotbal Universitatea Craiova, a declarat că Daniel Mogoşanu a fost antrenor principal interimar timp de şapte etape, deşi la începutul sezonului anunţa că tehnicianul va sta întregul an pe banca tehnică a "Ştiinţei".

''Ne facem datoria şi încercăm să ne păstrăm continuitatea, una pozitivă, chiar dacă au fost şi lucruri greşite. Aşa este în fotbal, se mai întâmplă să schimbi şi antrenori atunci când echipa nu are rezultate. În acest caz nu se poate spune de o schimbare. De fapt, Daniel Mogoşanu a fost antrenor principal interimar în aceste şapte etape şi datorită unei conjuncturi. Sincer eu am sperat să îi iasă şi să treacă din interimar în principal cu acte în regulă, dar este un antrenor ghinionist. Sper ca Eugen Neagoe să fie un antrenor norocos, pentru că ştie cu siguranţă ce are de făcut'', a spus Mititelu.

''Cariera fotbalistică a lui Neagoe se confundă cu Universitatea 95 la sută. Are avantajul că a mai antrenat în Liga I şi a avut rezultate mai mult decât notabile. A obţinut rezultate bune cu jucători inferiori rezultatelor şi asta arată că are resurse şi că are talent de antrenor. Acum trebuie să-l vedem cu un lot valoros, care poate să-l ajute foarte mult. Eu am mai avut discuţii cu el acum doi ani şi i-am promis că o să-i dau o şansa într-o zi. Este un antrenor care are experienţă, are sânge de oltean'', a mai spus patronul Universităţii Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite