Mititelu îl face pe Lucescu jr frustrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mititelu îl face pe Lucescu jr frustrat
Mititelu îl face pe Lucescu jr frustrat

Patronul Universităţii Craiova s-a dezlănţuit din nou la adresa selecţionerului, nemulţumit că acesta nu cheamă fotbalişti olteni la echipa naţională. La finalul partidei Internaţional – U. Craiova 0-1, Adrian Mititelu a uitat de succesul echipei sale şi s-a luat în termeni duri de antrenorul naţionalei, Răzvan Lucescu.  

„A fost făcut selecţioner ca în armată, la apelul bocancilor, în numele tatălui său. Când nu joci fotbal eşti frustrat şi nu îţi plac jucătorii cu personalitate“, a spus Mititelu, care s-a plâns de neconvocările lui fraţilor Mihai şi Florin Costea, dar şi de cea a lui Prepeliţă.

„Selecţionerul are probleme psihologice în momentul în care face selecţia la echipa naţională. El nu poate face diferenţa între frustrările sale şi necesitate. Fraţii Costea sunt nişte jucători cunoscuţi, simpatizaţi, în sensul bun, nu cu nasul pe sus, iar lui nu îi plac jucătorii – vedetă, ci aceia care zic: «Să trăiţi şefu!», ca să se evidenţieze selecţionerul băiat frumos! Mai nou, văd că nu-i mai place nici Mutu! Vrea să lovească în mine şi loveşte în fotbalul românesc. Îi este frică de faptul că Prepeliţă îi va lua locul lui Roman. Este un abuz împotriva Universităţii Craiova“, a tunat patronul Universităţii Craiova.

Dacă Răzvan Lucescu n-a catadicsit să-i răspundă finanţatorul oltean, a făcut-o în schimb directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu. „Eu vorbesc cu oamenii de fotbal şi din ce ştiu Mititelu se ocupă de valize, nu de fotbal.

Am înţeles că numele lui a apărut într-o stenogramă... Nu ştiu dacă va fi sancţionat pentru declaraţiile lui, asta e treaba Ligii. Mititelu trebuie să înţeleagă că una e să vii din galerie şi alta să te ocupi de fotbal”, a ripostat Lupescu.

De ce nu-l suferă Mititelu pe Răzvan

„Dintele” pe care Adrian Mititelu îl are împotriva lui Răzvan Lucescu a crescut la meciul Lituania - România, primul pentru actualul selecţioner pe banca naţionalei. Florin Costea a fost convocat atunci, dar n-a prins nici măcar lotul de 18, fiind trimis în tribună, spre nemulţumirea patronului Craiovei, care avea pentru el o ofertă de la un club din Germania. Nemţii au fost la meciul cu Lituania, dar nu au avut ce vedea, astfel că transferul a căzut. După reacţia lui Mititelu de atunci, Lucescu jr nu l-a mai convocat niciodată la lot pe Florin Costea, explicaţia lui fiind că olteanul „nu este un jucător care să se sacrifice pentru echipă”.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite