FOTBAL: Adrian Mititelu are o datorie de 400 de milioane de lei vechi la arbitri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul din Bănie riscă să nu mai fie programat în campionat până în momentul în care nu îşi va achita restanţele financiare. Preşedintele CCA Vasile Avram a afirmat că sunt cluburi care nu plătesc baremele de arbitraj. Şeful arbitrilor a sesizat Comisia de Disciplină a LPF.

FC Braşov şi Rapid nu şi-au achitat obligaţiile financiare de la ultima etapă, dar Universitatea Craiova are cele mai multe restanţe, una datând de mai bine de o lună şi jumătate. Arbitrii care au oficiat la meciurile echipei din Bănie cu Gloria Bistriţa (disputat pe 29 august), cu Rapid (19 septembrie) şi cu Gloria Bistriţa 2 (în Cupa României, pe 23 septebrie) nu au primit banii cuveniţi. Suma totală este de 41.382 de lei (9.600 de euro).
“Circuitul de plată a batremelor este următorul. Cluburile virează banii la FRF, iar aceasta în conturile arbitrilor. În momentul în care arbitrii s-au plâns că nu le-au intrat banii pe carduri, am sezizat LPF”, a spus pentru www.adevarul.ro Avram.

Conform Regulamentului Disciplinar al FRF, Universitatea Craiova nu mai trebuia să fie programată la meciuri imediat până la achitarea restanţelor.

“Este restant doar un singur barem. Celelate se compensează cu nişte datorii pe care le are FRF faţă de noi din organizarea meciului naţionalei de tineret. Nu este niciun pericol să nu fim programaţi căci vom plăti. Achitarea a 400 de milioane de lei vechi nu este o problemă pentru Universitatea Craiova”, a fost răspunsul dat de patronul clubului oltean, Adrian Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite