Misimovici: "Nu mă aşteptam ca România să fie aşa defensivă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul bosniac Zvejdan Misimovici a declarat că nu se aştepta ca naţionala României să joace atât de defensiv în meciul de sâmbătă din preliminariile Euro-2012, informează publicaţia Sport-Sport.

"Este o victorie importantă pentru noi, am jucat realmente extraordinar. Nu mă aşteptam ca România să joace aşa defensiv. Acest succes înseamnă enorm pentru Bosnia, acum suntem mai aproape de calificare", a spus Misimovici.

La rândul său, Edin Dzeko, autorul golului victoriei, a declarat că acest succes nu ar trebui să surprindă pe nimeni. "Este o victorie importantă, dar nu ar trebui să mire pe nimeni, după jocul fabulos pe care l-am făcut. Acum suntem într-o poziţie mai bună pentru calificare, avem şapte puncte. Mă bucur că golul meu a decis câştigătoarea, dar meritul e al întregii echipe", a spus Dzeko.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), de selecţionata Bosniei-Herţegovina, într-un meci contând pentru grupa a patra de calificare la Campionatul European din 2012, aceasta fiind a doua înfrângere a "tricolorilor" în preliminarii. Golurile gazdelor au fost marcate de Ibisevici '64 şi Dzeko '83. Pentru România a înscris Marica, în minutul 29.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite