Miroase a titlu pentru Bölöni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Standard a remizat, 1-1, în deplasarea de la Anderlecht, în prima manşă a meciului de baraj care decide campioana în Belgia.Mâine se va disputa jocul decisiv dintre cele două echipe. Tehnicianul român spune că soarta titlului nu este încă hotărâtă, chiar dacă a scos un rezultat bun „afară“.

Loţi Bölöni era conştient în ce se bagă de îndată ce a acceptat oferta celor de la Standard Liege, în vara trecută.
Românul luase pe mână o echipă campioană, care reuşise să câştige titlul după o pauză de 25 de ani. Avea de menţinut această linie a succesului.

Actualul sezon a fost unul reuşit pentru tehnicianul mureşean. Standardul antrenat de Bölöni a reuşit să egaleze, la număr de puncte (77), performanţa din sezonul precedent, însă rivala Anderlecht a ţinut pasul.

Ajunse la primul meci de baraj pentru stabilirea campioanei, Standard a părut mai preocupată în start de redobândirea laurilor. Ocaziile mari, printre care şi două mingii trimise în bară, au fost ingredientele servite de trupa lui Bölöni în prima repriză.

Cei care au deschis scorul au fost gazdele, prin lovitura de cap a lui Jonathan Legear din minutul 52. Egalarea a venit, opt minute mai târziu, printr-o fază trasă la indigo cu reuşita „violeţilor“. Dieumerci „Mulţumesc lui Dumnezeu“ Mbokani a pus Standard în postura de favorită pentru manşa retur de mâine, meci în care va lipsi eliminatul Tomislav Mikulici.

„Era normal ca jucătorii mei, în vestiar, să fie mulţumiţi de acest rezultat de egalitate, dar le-am reamintit că suntem departe de a putea sărbători.

În acest moment, disputa nu este decisă“, a avertizat Ladislau Bölöni, care-şi poate trece un alt titlu în palmaresul de antrenor după cel cucerit cu Sporting Lisabona. „Şansele de a deveni campioni rămân de 50 la sută şi trebuie să rămânem foarte atenţi“, a completat şi „elevul“ Defour.

În schimb, oponentul lui Bölöni e de părere că echipa sa a pierdut prim-planul „dublei“. „E normal, după acest rezultat, ca Standard să fie favorită, însă noi vom avea mult mai multe spaţii la meciul retur”, a menţionat Ariel Jacobs.

Jocul a făcut un rating de 1,33%

Meciul Anderlecht – Standard a obţinut, în România, o audienţă de 1,33% rating şi 5,66% share, pe targetul „bărbaţi cu vârsta între 18 şi 49 de ani, rezidenţi în mediul urban. Audienţa Sport Klub depăşeşte, pe anumite intervale, celelalte canale de sport. Cifrele sunt furnizate de GfK Romania iar raportul se referă numai la canalele de sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite