Mirel Rădoi, primit regeşte în Emirate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sosirea la Al-Ain, mijlocaşul român a fost întâmpinat de fani la aeroport şi a avut parte de o prezentare oficială cu fast. Începând de mâine, Mirel Rădoi va începe antrenamentele sub comanda lui Cosmin Olăroiu în cantonamentul lui Al-Ain din Italia.

La 30 de ani, fostul căpitan al Stelei se află în faţa unui nou început. După experienţa saudită de la Al-Hilal, Rădoi a rămas în spaţiul arab. Mai exact în Emirate, la Al-Ain, grupare care-i va oferi un salariu anual de 2,5 milioane de euro. Încă de la primul contact cu noua sa "casă", mijlocaşul român a simţit că este considerat deja marea vedetă a echipei.

Astfel, fanii l-au asaltat de la sosirea la aeroportul din Abu Dhabi, în timp ce şeicii făceau ultimele pregătiri în vederea prezentării oficiale. "Orice jucător ar fi mândru să joace pentru Al-Ain. Promit suporterilor că schimbările de la echipă vor aduce şi rezultate", a fost declaraţia cu care Rădoi a încercat să se pună bine din start cu susţinătorii formaţiei care a terminat pe locul 10 ultima ediţie a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

La prezentare cu soţia

Cu ocazia conferinţei de presă de prezentare, Mirel a făcut şi o scurtă vizită la sediul clubului, unde a venit însoţit de soţia sa, Viviana, prilej pentru nenumărate fotografii alături de şeicii din conducerea lui Al-Ain. Dezinvolt, îmbrăcat într-o ţinută sport lejeră, se poate spune că Rădoi i-a "cucerit" pe noii săi patroni înainte de a arăta ceea ce poate face pe teren. Internaţionalul român se va pune imediat la dispoziţia lui Cosmin Olăroiu, Al-Ain urmând să plece în Italia pentru un cantonament de câteva săptămâni.

"Sunt mulţumit de felul în care au decurs negocierile de transfer. Cei de la Al-Ain au arătat că mă doresc cu adevărat."
Mirel Rădoi
mijlocaş Al-Ain

4,2 milioane de euro a primit Al-Hilal pentru a renunţa la serviciile lui Mirel Rădoi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite