Mirel Rădoi: „E greu aici. Am avut emoţii mari“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ex-căpitanul Stelei este foarte fericit pentru reuşita sa din meciul Al Nasr – Al Hilal, scor 0-2. Golul românului i-a încântat şi pe şeicii arabi, şi pe antrenorul Cosmin Olăroiu. Internaţionalul a evoluat toate cele 90 de minute ca mijlocaş central şi a purtat tricoul cu numărul 8.

Mirel Rădoi a fost folosit de antrenorul Cosmin Olăroiu pentru prima dată în formaţia de bază a echipei Al Hilal în marele derby al Arabiei Saudite cu Al Nasr, chiar dacă era în urmă cu pregătirea fizică.

Nu numai că au câştigat meciul cu 2-0, dar fostul căpitan al Stelei a reuşit să înscrie un gol senzaţional. Mirel a fost foarte emoţionat la debut.

„Am avut ceva emoţii în prima repriză, dar până la urmă mă bucur că am câştigat. Pentru mine, golurile nu sunt foarte importante, important este să câştige echipa”, a declarat Rădoi imediat după meci, în direct la Sport.ro.

Din vocea lui Rădoi se simţea însă că greutăţile adaptării cu noua sa echipă nu au fost trecute. „E greu. Nu pot să spun că deja m-am acomodat. Mă ajută foarte mult echipa şi faptul că avem meciuri foarte des, jucăm din trei în trei zile”, a mai spus Mirel, care este deocamdată fără familie.

Gigi Becali a plâns de fericire

Gigi Becali a mărturisit că nu şi-a mai putut reţine lacrimile când finul său a înscris. „În momentul în care a marcat Rădoi am plâns de bucurie. Nu m-am bucurat aşa nici când a câştigat Steaua”, a spus Becali.

Olăroiu s-a declarat mul­ţumit de Rădoi: „A lăsat o impresie bună. La final, a coborât şi prinţul (n.r. – patronul echipei) pe teren şi ne-a felicitat”.

Şi selecţionerul Victor Piţurcă a fost impresionat. „Niciodată nu s-a pus problema ca Mirel să nu mai fie convocat la echipa naţională”, a precizat Piţurcă.

image


Fanii arabi au afişat tricolorul nostru pentru a-i  face o primire cât mai plăcută lui Rădoi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite