Mirel Rădoi: ”Am ales Al Ain pentru familie şi pentru Oli. În el mă văd pe mine ca antrenor!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirel Radoi s-a transferat în Emiratele Arabe Unite. Fostul jucător al Stelei a anunţat că se va întoarce peste trei ani în Ghencea.

”Ieri s-au terminat negocierile, s-a rezolvat transferul şi voi începe pregătirea cu noua mea echipă. Am luat decizia să plec mai mult cu capul, pentru familie. Din punct de vedere financiar, Al Hilal era o opţiune mai bună, dar m-am gîndit la familie. Cei de acolo au înţeles situaţia şi m-au lăsat să plec. N-am ce să le reproşez, mi-au dat mai mult decît aveam în contract, poate mai mult decît meritam. Şi fanii, şi echipa au fost alături de mine, le mulţumesc foarte mult. A fost o experienţă foarte bună pentru mine şi pentru familie”, a spus Mirel Rădoi la Radio GSP.

...despre Al Ain: ”A contat şi faptul că la Al Ain antrenor este Cosmin Olăroiu şi echipa are un proiect foarte interesant. Clubul a suferit în ultimii 3 ani şi, fiind cel mai important club din Emirate, sînt conştienţi că va fi greu să luăm titlul. Vom încerca să ne clasăm pe primele patru locuri şi în sezonul următor să atacăm titlul. Am jucat 11 luni şi o săptămînă, e cel mai lung sezon din cariera mea”

...despre Cosmin Olăroiu: ”În Oli mă văd pe mine ca antrenor. Cînd a venit la Steaua, n-am avut nevoie de explicaţii să-l înţeleg. A fost în cariera mea ca un frate mai mare şi nu pot să-i uit niciodată pe oamenii care mă ajută. A fost foarte bucuros să afle că vom lucra din nou împreună”

...despre sfîrşitul carierei: ”Nu ştiu ce va fi, eu am semnat pentru doi ani, plus posibilitatea de a prelungi contractul cu încă un sezon. Mi-aş dori să îmi închei la Steaua sau la Al Hilal. Nu ştiu ce se va întîmpla peste trei ani, eu o să am 33 şi nu ştiu cine va mai avea nevoie de mine. Nu vreau să ţin locul unui alt jucător mai bun”

...despre mutarea Stelei din Ghencea: ”Echipa îşi pierde din identitate prin plecarea din Ghencea. Trebuie să se ajungă la un acord pentru că nu poţi să plăteşti cît toate echipele din Liga 1. Alte echipe îşi fac stadioane, iar Steaua stă să plece. Fără Steaua, stadionul va rămîne o ruină”

...despre naţională: ”Nu mă aşteptam ca Răzvan să renunţe. Recunosc, prima opţiune la care m-am gîndit a fost nea Piţi. Sincer, aş prefera să-l refuz politicos pentru că în turneul din America de Sud, Româniu a arătat că are jucători poate mai buni ca mine la mijlocul terenului: Bourceanu, Giurgiu sau Mureşan şi lista poate continua”.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite