Mircea Rednic: "Am pierdut primul meci, dar nu este o tragedie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic a luat o echipă întreagă de români la Lankaran
Mircea Rednic a luat o echipă întreagă de români la Lankaran

Chiar dacă şi-a arătat nemulţumirea după primul meci din grupa care decide campioana în Azerbaidjan, pierdut în faţa celor de la AZAL cu 1-0, antrenorul lui Khazar, Mircea Rednic, a declarat că situaţia se poate schimba în etapele viitoare.

"Am avut unele probleme de poziţionare şi în a ţine mingea. Kamran şi Parks au ratat meciul din cauza unor accidentări, dar asta nu poate fi o scuză. Am făcut o greşeală şi am primit un gol, dar nu consider înfrîngerea ca fiind o catastrofă. Ne vom îmbunătăţi jocul în partida următoare.

Arbitrul a făcut multe opriri şi cred că am jucat 25 de minute din 90. Cu toate astea au fost doar 3 minute de prelungiri", a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Khazar Lankaran s-a înclinat în faţa echipei AZAL, chiar în primul meci al grupei care stabileşte la finalul sezonului campioana din Azerbaidjan, după ce gazdele au marcat datorită unei gafe făcută de portarul Kopyl.

Printre titulari s-au numărat doar doi jucători români, Scarlatache şi Piţ, cărora li s-au alăturat Mureşan şi Piţurcă, intraţi pe teren în minutul 69, respectiv 80. Pe banca de rezerve au rămas Doman, Muşat şi Stancu, în timp ce golgeterul Parks a lipsit din cauza unei accidentări, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite