Mircea Lucescu va participa la tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

“Il Luce” nu a vrut să rateze tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor, ce va avea loc vineri la Nyon, cu începere de la ora 13.00, ora României (în direct, la TVR 1). Antrenorul român va participa pentru prima oară la acest eveniment, în calitate de reprezentant al lui Şahtior Doneţk, cu care a obţinut în această toamnă calificarea în premieră în această fază a competiţiei.

Într-un interviu pentru site-ul oficial al lui Şahtior, Mircea Lucescu a dezvăluit care sunt planurile sale pentru perioada imediat următoare.

„Acum sunt în Italia, mă relaxez şi mă întâlnesc cu prietenii mei de aici. După, o să mă duc la Nyon, unde o să particip la tragerea la sorţi”, a spus Lucescu pentru shakhtar.com.

Tehnicianul român a dezvăluit şi care va fi programul echipei sale în această iarnă. „Reunirea lotului va avea loc la 9 ianuarie la Doneţk. Pe 18 plecăm în Emiratele Arabe Unite, unde vom participa la un turneu amical, ce se va desfăşura în perioada 20-26 ianuarie. Apoi, după o scurtă perioadă înapoi la Doneţk, vom merge în Spania, unde vom participa de asemenea la un turneu amical în Alicante. Acesta este programat pentru sfârşitul lui ianuarie, începutul lui februarie. Poate mai facem o pregătire şi în Turcia, dar e prea devreme să mă pronunţ acum”, a adăugat antrenorul român.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite