Mircea Lucescu se teme de „starea de vacanţă” înaintea finalei Cupei Ucrainei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ pot realiza mâine eventul în Ucraina, dacă Şahtior învinge pe Dinamo Kiev în finala Cupei (20.15, GSP TV). „Singurul lucru care mă îngrijorează e că jucătorii mei au intrat în starea de vacanţă", a declarat antrenorul român, pentru site-ul „Minerilor”.

„Câştigarea campionatului face parte din istoria acestui club, aşa cum victoria în campionat şi cupă este istoria fotbalului ucrainean. Este un meci foarte important. Singurul lucru care mă îngrijorează este că jucătorii mei au intrat în starea de vacanţă şi că se vor concentra mai mult asupra vacanţei decât asupra finalei Cupei. Aş vrea să trateze finala Cupei la fel cum au tratat campionatul”, a declarat Mircea Lucescu.

Antrenorul român mai are însă o problemă înaintea jocului cu Dinamo Kiev: condiţia fizică a jucătorilor. “Şahtior şi Dinamo nu sunt foarte proaspete, pentru că au disputat foarte multe meciuri în competiţia internă şi în Europa. Le mai cer un singur lucru jucătorilor mei, să mai facă un efort şi să termine foarte bine acest sezon”, a mai spus antrenorul român.

„Loviturile de departajare sunt ca o loterie. Poţi să te pregăteşti de dimineaţă până seara fără să ratezi un şut, pentru ca atunci când contează să dai peste. Avem destui jucători care pot executa un penalty”, a încheiat „Il Luce”, întrebat dacă s-a pregătit pentru acest scenariu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite