Lucescu „sare“ iar la gâtul lui Raţ: „Şi-a pierdut puterea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu l-a luat din nou în vizor pe fundaşul român Răzvan Raţ. După egalul obţinut în grupele UEFA Champions League contra celor de la Zenit, scor 2-2, antrenorul lui Şahtior l-a criticat dur pe fundaşul echipei naţionale.

Pe lângă Raţ, şi căpitanul lui Şahtior, Darijo Srna, a fost luat în colimator de tehnicianul român. Cei doi fundaşi de bandă sunt acuzaţi că din pricina lor s-au pierdut punctele cu ruşii şi sunt ameninţaţi că vor sta mult timp pe banca de rezerve dacă nu-şi revin rapid.

"Raţ şi Srna sunt de şapte ani la echipă şi nu mai ară benzile terenului pentru că şi-au pierdut puterea. Am avut o discuţie pe acest subiect şi le-am spus că trebuie să îşi schimbe imediat stilul de joc pentru că nu se mai poate. S-au pus pe învăţat, trebuie sa schimbe ceva si sa isi corecteze greselile. Daca nu vor face acest lucru, voi gasi alternative. Problemele nu sunt recente, ci de mult timp", a declarat Mircea Lucescu conform presei ucrainiene, conform prosport.

Lucescu senior nu este la prima ieşire de acest gen, antrenorul român luându-l la rost pe Raţ şi după meciul pierdut de Şahtior contra celor de la Barcelona în sezonul trecut, scor 5-1. Meciul s-a disputat atunci în sferturile UEFA Champions League pe Nou Camp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite