Mircea Lucescu, felicitat pentru „Arena Naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu s-a întreţinut minute bune cu Guardiola
Lucescu s-a întreţinut minute bune cu Guardiola

Timp de două zile, antrenorul român al lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a participat la reuniunea „Clubului de Elită al antrenorilor”, organizată an de an de UEFA.

Lucescu senior este deja un invitat obişnuit al reuniunii, fiind chemat la eveniment pentru a cincea oară consecutiv. „A fost o plăcere să-mi revăd colegii. Am discutat multe aspecte organizatorice, şi cea mai aprinsă temă a fost cea a problemelor tehnice cu care ne confruntăm. Nu a luat nimeni cuvântul în mod special, fiecare şi-a spus punctul de vedere când a considerat că trebuie să intervină", a povestit „Il Luce" pentru „Adevărul" .

Antrenorul Şahtiorului a mai dezvăluit faptul că atât Guardiola, cât şi Ferguson au cerut informaţii despre „Arena Naţională", stadionul de cinci stele care va fi inaugurat marţi, la meciul cu Franţa: „Am fost plăcut impresionat să constat că antrenorii au venit să mă felicite pentru construcţia noului stadion din Bucureşti. De fapt au fost felicitări adresate prin mine tuturor românilor".

"Sunt prieten cu toţi antrenorii care au participat la întâlnire. Este normal, având în vedere că ne întâlnim destul de des în competiţiile europene."
Mircea Lucescu
antrenor Şahtior Doneţk

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite