Mircea Lucescu, atacat dur de tatăl lui Răzvan Raţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Raţ, tatăl jucătorului de la Şahtior, spune că fiul său suferă de când nu mai e în graţiile lui Mircea Lucescu. Tatăl lui Răzvan Raţ se teme că prezenţa fiului său la naţională pentru meciul cu Bosnia este în pericol.

"Lucescu a făcut atunci cel mai jenant lucru! Mai ales că, ulterior, s-a constatat că fiul meu n-a avut nicio vină pentru acea înfrângere. OK, antrenorul e antrenor şi are tot dreptul să le facă reproşuri jucătorilor săi, dar normal ar fi fost ca acestea să fie făcute în vestiar, nu de faţă cu toata lumea. Răzvan a căzut în dizgraţie şi a mai jucat ca titular doar în meciul de la Kiev, cu Dinamo. Poate că Mircea Lucescu se simte mai bine fără români în echipă, ca dovadă că Răzvan a rămas singurul jucător de-al nostru la Şahtior", spune Raţ senior în EVZ.

Tatăl lui Raţ se teme că fiul său nu va ajunge la naţională pentru meciul decisiv cu Bosnia, de pe 3 iunie, din preliminariile Euro 2012. "Am vorbit cu Răzvan la telefon după meciul cu Metalurg, dar nu mi-a spus nimic despre asta. E posibil să nu fie convocat la lot, pentru că nu are meciuri în picioare. Ăsta e ajutorul pe care tatăl îl dă fiului! La urma urmei, nu stă naţionala României în Răzvan Raţ. Cine ştie, poate că Răzvan Lucescu are alte soluţii, va promova vreun jucător tânăr. Tot se spune despre fiul meu că e lent sau mai ştiu eu cum", a mai spus tatăl lui Răzvan Raţ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite