Mircea Lucescu: "Victoria este meritată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, miercuri seară, că victoria echipei Şahtior Doneţk în meciul cu AS Roma, scor 3-2, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, este meritată şi că formaţia sa a avut un joc dificil împotriva grupării italiene.

"Rezultatul este foarte bun şi îl merităm. Şahtior este o echipă bună, care a ajuns pe merit în această fază a competiţiei. Însă nici măcar spectatorii nu ştiu cât de greu ne-a fost să jucăm împotriva echipei AS Roma. Am avut noroc - adversarii au devenit nervoşi, iar noi am fost bine organizaţi şi rapizi pe contraatac. În repriza a doua AS Roma a jucat cu adevărat bine. Returul va fi foarte dificil, rezultatul este greu de prevăzut de acum. Vom vedea la Doneţk cine merită să se califice", a spus Lucescu, informează site-ul oficial al clubului ucrainean.

Echipa pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, cu fundaşul Răzvan Raţ integralist, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (3-1), formaţia italiană AS Roma, cu portarul Bogdan Lobonţ rezervă, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Jadson '29, Douglas Costa '36 şi Luiz Adriano '41, în timp ce pentru gazde au înscris Perrotta '28 şi Menez '61.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite