Mircea Lucescu: "Ne lipsesc cinci titulari!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea returului de mâine cu FC Barcelona din sferturile Ligii Campionilor, Mircea Lucescu s-a plâns de numeroasele absenţe din lot, în special din compartimentul defensiv.

"Nu am motive să fiu fericit. Câţiva jucători au probeleme medicale, cea mai mare problemă fiind în centrul apărării, unde Cigrinski, Kucer şi Cizov sunt indisponibili. Probabil că aceasta este soarta lui Işcenko, să joace ambele manşe cu Barcelona. De asemenea, Srna are 80 la sută şanse să se facă bine până la ora meciului, iar Raţ este suspendat. Nici pe Luiz Adriano nu sunt sigur că mă voi putea baza. Deci, vom aborda meciul cu Barcelona fără vreo cinci titulari", a spus Mircea Lucescu în conferinţa de presă oficială.

"Suntem conştienţi că nu ne putem califica, dar vom aborda jocul de mâine cu gândul să-l câştigăm petnru a demonstra că echipa noastră merită să joace în Champions League. Prin participarea în această competiţie am căpătat multă experienţă şi sunt sigur că vom continua să progresăm. Ne dorim să facem un meci retur cât mai bun, măcar la nivelul primelor 20 de minute ale partidei de pe Nou Camp când puteam să înscriem trei goluri şi să ieşim din competiţie cu capul sus", a completat Lucescu.

Şahtior Doneţk va întâlni, marţi, pe teren propriu, pe FC Barcelona în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, după ce în tur catalanii au câştigat cu un categoric 5-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite