Mircea Lucescu: „Manchester United este favorită în finala Ligii Campionior”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu a prefaţat întâlnirea dintre Barcelona şi Manchester United, din finala Ligii Campionilor, pentru site-ul UEFA. Tehnicianul lui Şahtior merge pe mâna echipei pregătite de Sir Alex Ferguson, care în opinia sa are avantajul unui antrenor mult mai experimentat şi a unor jucători mai puternici şi mai rapizi.

„Cele mai bune echipe din Europa joacă în finala Ligii, deci mă aştept să fie un meci spectaculos. Sunt două echipe cu mare experienţă şi cu o mare istorie în spate, iar antreorii sunt foarte valoroşi: unul dintre ei cu mult mai tânăr decât celălalt”, a declarat Mircea Lucescu pentru site-ul UEFA.

"Alex Ferguson este foarte experimentat, a câştigat tot ce se putea câştiga şi este un exemplu pentru Guardiola. Pep a crescut la Barcelona şi echipa înseamnă totul pentru el. Poţi vedea prin aceste două echipe cum gândesc cei doi antrenori fotbalul. United este mai bine făcută din punct de vedere fizic, cu jucători rapizi. Ei sunt periculoşi pe contraatac. Forţa asta poate decide meciul, dar Manchester are şi avantajul terenului", mai spune Lucescu.

"Messi a fost starul competiţiei. A fost fantastic, incredibil. La fel se poate spune despre Ronaldo şi Rooney. Aceşti trei atacanţi au lăsat o impresie fantastică. Pot face diferenţa într-un meci şi fanii iubesc astfel de jucători. Liga Campionilor creşte de la un sezon la altul", încheie tehnicianul român.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite