Mircea Lucescu: "Tramvaiul a vrut să dea peste mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu a oferit pentru Gazeta Sporturilor primele declaraţii despre accidentul în care a fost implicat vineri şi în urma căruia a suferit ieri o intervenţie chirurgicală.

"Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am văzut de la zeci de metri distanţă şi mi-am imaginat că va frâna. Să mă ierte Dumnezeu, dar parcă a vrut să dea peste mine!", a spus Lucescu din Spitalul Universitar.

Tupeul lui Lucescu, editorial de Mălin Bot

În schimb, Mircea Lucescu a fost contrazis de vatmanul care conducea tramvaiul în momentul impactului. "Mircea Lucescu mi-a virat exact în faţă. M-am trezit cu maşina în faţa mea instantaneu", susţine Marian Bartoc.

Filmul accidentului

Vineri, ora 13.38. Mircea Lucescu conducea SUV-ul soţiei sale, Neli, pe Bulevardul Vasile Milea, dinspre APACA spre Pasajul Basarab. Pe locul din dreapta şoferului se afla Răsvan Dragomirescu, managerul general al firmei Nemira Grup, unde antrenorul şi fiul său, Răzvan Lucescu, sunt acţionari majoritari.

Vineri, ora 13.40. Grăbit să ajungă la Universitatea Artifex (cu sediul la Politehnică), unde avea o întâlnire cu prorectorul Constantin Anghelache, şi el acţionar la Nemira Gup, Mircea Lucescu virează brusc stânga într-un loc în care drumul este marcat cu linie continuă. Maşina sa intră pe linia de tramvai. Lucescu nu se asigură, iar autoturismul este acroşat în partea stângă-spate de un tramvai al liniei 1. În urma impactului, SUV-ul condus de antrenor intră pe contrasens, acroşează un Volkswagen Touran, condus de Gabriela Hussain, şi se opreşte într-un stâlp de pe marginea şoselei.

Vineri, ora 13.45. Un echipaj de descarcerare îl scoate pe Lucescu din maşină şi îl transportă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite