FOTBAL: Mircea Sandu:"Multe echipe au de invatat de la Unirea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Mircea Sandu:"Multe echipe au de invatat de la Unirea!"
FOTBAL: Mircea Sandu:"Multe echipe au de invatat de la Unirea!"

Presedintele FRF, Mircea Sandu, i-a laudat pe jucatorii Unirii dar si pe cei din staff-ul tehnic si administrativ pentru victoria la scor obtinuta in Scotia. Si seful Ligii, Dumitru Dragomir, a avut numai cuvinte frumoase la adresa campionilor Romaniei.

"Am spus dinainte că Unirea va face 4-5 puncte. .Sper să mă înşel şi vor face mai mult de atît. Dan Petrescu a reuşit să facă o echipă serioasă. Îmi aduc aminte că spunea de mult că vrea să cîştige la Glasgow.

Felicitări! E o victorie mare şi celelalte echipe au ce învăţa de la acest meci. Nu am văzut meciul, dar este un rezultat extrem de important", a spus Mircea Sandu la GSPTV.

Seful LPF, Dumitru Dragomir, era si el in culmea fericirii dupa succesul istoric al Unirii.

"De cand vă tot spun eu că fotbalul românesc este valoros. Date fiind condiţiile create de guvernele din ultimii 20 de ani, fotbalul nostru este un erou. Au făcut cinste fotbalului cu această victorie.

Dumitru Bucşaru e de felicitat pentru ce a făcut la Unirea. E o victorie mare pentru ei şi o victorie mare pentru România. Unirea a jucat astăzi de parcă ar fi jucat finala, bravo lor şi felicitări jucătorilor", a spus Dumitru Dragomir la GSPTV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite