Mircea Sandu: "Dacă Mutu păţea ceva în Serbia, plăteam cu libertatea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu: "Dacă Mutu păţea ceva în Serbia, plăteam cu libertatea"
Mircea Sandu: "Dacă Mutu păţea ceva în Serbia, plăteam cu libertatea"

Mircea Sandu a tăiat în carne vie după partida cu Insulele Feroe. Acesta susţine că nu se va face performanţă pe viitor cu fotbalişti de talia lui Mara şi Panin, că Adrian Cristea este un zero în acest moment şi că "Briliantul" ar trebui să se potolească o dată pentru totdeauna.

"Nu putem face performanţă cu Panin şi cu Mara. În luna noiembrie vom avea o adunare a Comitetului Executiv numai pentru echipele naţionale. Atunci antrenorii vor trebuie să îşi prezinte planul.

 Naşu mai spune că Mutu nu s-a comportat ca un lider şi e numai decizia lui Răzvan Lucescu dacă îl va mai convoca: "Nu e obligatoriu ca Mutu să vină la naţională. Nimeni nu realizează că ei sunt în programul naţionalei de când s-au prezentat la prima selecţie şi până la finalul meciului. O să vorbesc  cu Răzvan să nu le mai dea acele libere. Dacă la ora 12 Mutu era acasă nu era nici o problemă! Sau Cristea, ce a făcut Cristea în fotbalul românesc?!

"Publicul a fost extraordinar la Piatra Neamţ. Lucescu o să se bazeze mai mult pe jucătorii din ţară. Va trebui să facă antrenamente cu ei, să îi pregătească cum trebuie"

"Dacă Mutu păţea ceva în Serbia cînd a plecat la 3 noaptea, responsabilitatea era a celor din stafful naţionalei. Plăteam cu libertatatea greşeala lui. Dacă anunţa, nu se întâmpla nimic. Un jucător profesionist nu putea lua un cartonaş galben cu uşurinţa pe care l-a luat Mutu" Nu pot să înţeleg cum a putut lovi mingea după ce fluierase arbitrul. Am luat extreme de uşor cartonaşe galbene.

"Mutu trebuie să se trezească, să nu se mai comporte ca un copil. Pînă la urmă are 30 de ani, are un proces pe rol, are trei copii" a spus Mircea Sandu la GSPTV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite