Mircea Sandu:" Vor urma alte arestări!" - SONDAJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, nu a fost luat prin surprindere de evenimentele petrecute în cursul acestei zile. "Naşul" a povestit cum a fost trezit dis de dimineaţă de oamneii de la sediul federaţiei şi anunţat că reprezentanţii DNA-ului au sigilat biroul şefiului Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin. Boss-ul FRF a avertizat  că vor mai fi personaje din fotbal care vor trece pragul DNA.

CITEŞTE DE LA CE A PORNIT SCANDALUL.

Penescu a fost reţinut pentru 24 de ore

Iată cele mai importante declaraţii ale lui Mircea Sandu

"La ora 7.30 am primit un telefon acasă, de la recepţia federaţiei, că s-a pus sigiliu pe biroul şefului CCA. Am ajuns la sediu şi mi s-a pus la dispoziţie mandatul de percheziţie şi mi s-a cerut fişa postului preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor". 
 

"Nu este cea mai bună situaţia pentru FRF"

"Am văzut de la televizor că au fost arestaţi arbitri, dar ar trebui să plecăm de la prezumţia de nevinovăţie"

"Domnul Constantin este sus, în biroul dânsului şi pune la dispoziţie documentele solicitate. Nu este în cătuşe, aşa cum s-a spus"

"Sunt peste 250 de pagini de acte puse la dispoziţia oficialităţilor. Trebuie să respectăm legislaţia"

"Mă aşteptam de mai mult timp la acest lucru. De un an de zile spun asta!"

"Este o imagine nefavorabilă arbitrajului românesc, în special."

"În ceea ce mă privelte nu am niciun fel de temeri".

"Trag un semnal de alarmă şi în privinţa unor meciuri suspecte şi puse în legătură cu casele de pariuri. De exemplui în această etapă, s-au pariat sume mari că la un anumit meci se vor marca mai mult de trei goluri. Şi aşa a fost"

" Faptul că s-au plătit jucătorii unor cluburi care nu erau angajaţi de clubul respectiv pentru a câştiga anumite meciuri sau declaraţiile făcute de unii conducători, sunt lucruri care se gestionează undeva. Se vor mai face arestări"

"Arbitrajul lui Istvan Kovacs de la meciul de la Cluj a fost unul prost! N-am vrut să spun nimic după meci, dar a greşit grav. Din toate meciurile de până acum, meciul Medias-Dinamo a fost singurul cu greşeli mari . A fost un arbitraj, dacă vreţi, strigător...În etapa asta am, avut iar trei arbitraje nefavorabile".

"Indiferent de situaţie, nu voi accepta arbitri străini. Tocmai asta trebuie să înţeleagă arbitri noştri că i-am protejat şi îi vom proteja. Pe cei care nu fac acte de corupţie"

"Fotbalul trebuie să se desfăşoare pe teren. Cine a comis acte de corupţie, să plătească!

"Cei care sar acum şi muşcă din arbitrii, conducătorii, pe ei trebuie să-i întrebaţi cine corupe arbitrii, nu pe mine, că eu nu am echipă de club"

"Am vorbit cu Bogaciu, mi-a zis că nu are nicio problemă şi că soţia sa, care este însărcinată, a făcut o criză"

"Domnul Constantin va merge la DNA Piteşti pentru că acolo vor continua audierile"!

"Nu ştiu dacă meciurile pot fi influenţate de casele de pariuri, dar există precedente în lume"

"Este aberant să mai credem că mai avem şanse de calificare la Campionatul Mondial. Ne-am minţi unul pe altul. Am spus că este corect să-i dăm lui Victor Piţurcă o despăgubire pentru că încheiem mai devreme contractul. Nu vrea, nicio problemă. Există alte metode de a finaliza această problemă. El are avocaţi, noi avocaţi, ne întâlnim la Tribunal, care-i problema?"

"În România, greşelile arbitrilor sunt lucruri mai speciale...nu cum se întâmplă în lume, când nu sare nimeni la gâtul arbitrilor care comit erori":

"Etapa asta au fost trei arbitri care nu ar mai trebui delegaţi o perioadă. Nu ştiu ce o să facă cei de la Comisie. Mai avem vreo doi din urmă.. o să rămânem cu 10 arbitri ... O să arbitreze doar ei..."

"Cu pariurile astea este o nebuneală totală şi se pare că au apărut şi la noi acţiuni care nu sunt legale"

"Dacă se demonstrează că unii arbitrii sunt corupţi, vor plăti în primul rând penal. Apoi, sportiv, Orice persoană vinovată de acte de corpuţie nu are ce căuta în fotbal. Şi nu doar în fotbal, ci în orice domeniu de activitate".

"Merg până la arbitrii din Liga a 3-a, dacă nu vom avea arbitri şi tot nu voi accepta străini"

"Nu au cerut percheziţionarea altor birouri, doar cel al şefului CCA"

"Nu are nicio legătura politica cu noi. Poate că la Gigi Becali, care e preşedinte de partid,are, dar la noi, nu"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite