Mircea Sandu, pus la colţ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu, pus la colţ!
Mircea Sandu, pus la colţ!

„Naşul” a atribuit Comitetului Executiv decizia ca Pandurii să fie sancţionată, însă membrii C.Ex. susţin că nu au luat nicio hotărâre.„Cazul Ilie Iordache“ a stârnit un adevărat tsunami. Totul a pornit în urma unei decizii pe care Mircea Sandu a pus-o în cârca Comitetului Executiv al federaţiei.

Acesta a hotărât că Ilie Iordache a devenit liber de contract întrucât cei de la Pandurii nu şi-au respectat obligaţiile financiare faţă de jucător, care s-a transferat gratis la AEK Atena.

Astfel, s-a activat o clauză în contractul semnat între Dinamo şi Pandurii potrivit căreia, în cazul în care Ilie Iordache ajunge fără sumă de transfer la altă formaţie, „câinii” trebuie să fie despăgubiţi cu un milion de euro. Verdictul Comitetului Executiv l-a pus pe jar pe preşedintele gorjenilor.

„Tot ce ni se întâmplă e mâna lui Mircea Sandu. El a luat de unul singur această decizie şi a atribuit-o Comitetului Executiv. Am martori că niciodată nu s-a discutat cazul Ilie Iordache acolo”, a declarat Condescu în „Adevărul” de ieri. Declaraţiile conducătorului de la Târgu Jiu au fost confirmate parţial de doi membri ai C.Ex.

„N-aveam cum să judecăm acest caz“

„În Comitetul Executiv s-a discutat despre cazul Pandurii – Ilie Iordache, dar nu s-a luat nicio hotărâre. O pot confirma şi ceilalţi membri şi există şi înregistrarea audio. Oricum, acest for nu avea nicio calitate să judece această speţă”, ne-a spus Dumitru Costin, care face parte din C.Ex, ca reprezentant al sindicatului jucătorilor, AFAN. Un fost membru al C.Ex, Sorin Altmayer, a aprobat cele spuse de Costin.

„Discuţia referitoare la situaţia lui Ilie Iordache s-a purtat în afara ordinii de zi a Comitetului Executiv, între Cristi Borcea şi Dumitru Costin. Deci nu se putea lua o hotărâre în acest caz”, ne-a precizat Altmayer.

Kassai îl contrazice pe Sandu

Dacă Mircea Sandu a spus că echipa Pandurii Târgu Jiu ar putea fi dezafiliată pentru că s-a adresat instanţelor civile în cazul jucătorului Ilie Iordache, Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, are altă opinie. „În cazul litigiilor în privinţa contractelor dintre jucător şi cluburi, se poate merge şi în instanţele civile”, a declarat Kassai pentru „Adevărul” .

image
image

În Comitetul Executiv s-a discutat despre cazul Pandurii – Ilie Iordache, dar nu s-a luat nicio hotărâre. O pot confirma şi ceilalţi membri şi există şi înregistrarea audio.

image


Dumitru Costin
membru C.Ex.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite