Mircea Sandu a pregătit şampania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal este sigur că "tricolorii" vor ieşi din "grupa morţii" Mircea Sandu este unul dintre cei mai optimişti români. Şeful Federaţiei Române de

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal este sigur că "tricolorii" vor ieşi din "grupa morţii"

Mircea Sandu este unul dintre cei mai optimişti români. Şeful Federaţiei Române de Fotbal mizează pe calificarea echipei lui Victor Piţurcă în sferturile Euro.

Rezultatele din primele două jocuri ale turnelui final l-au făcut pe Mircea Sandu să se gândească departe. "Naşul" merge pe mâna "tricolorilor" şi mărturiseşte că are bagajele pregătite pentru Viena, locul unde se va desfăşura meciul din sferturi. "Promisiunea echipei este că ne vom califica cu Olanda şi vom ajunge la Viena.

Acolo desfacem şampania, dar după sferturile de finală. Ne interesează să câştigăm meciul cu Olanda ca să nu mai stăm să aşteptăm celălalt rezultat", a spus Mircea Sandu.

"După meciul cu Olanda, ne vom întoarce la St. Gall şi apoi la Viena. Nu vreau să mă gândesc la faptul că pe 19 vom pleca acasă. Ar fi o performanţă să ieşim din această grupă. Mai sunt trei locuri pentru sferturi şi, după părerea mea, noi merităm să mergem mai departe", a precizat preşedintele forului de la Bucureşti.

"Să nu luăm gol! "

Sandu spune că nu se bagă peste munca selecţionerului, dar crede că cel mai bine ar fi ca naţionala să joace să nu primească gol în meciul de diseară, de la Berna. "Ne-am dori să nu pierdem meciul cu Olanda. Trebuie să nu luăm gol şi să marcăm unul mai mult decât Olanda.

Cum va face Piţi tactică, nu mă interesează. Sper să fie o relaxare în cazul olandezilor. Am auzit că nu joacă mulţi titulari, ceea ce ar reprezenta un avantaj. Trebuie să sperăm că le va scădea concentrarea", a încheiat oficialul FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite