Mircea Lucescu, la un meci de finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şahtior Doneţk, echipa ucraineană antrenată de Mircea Lucescu, întâlneşte diseară (ora 19.30, Telesport) marea rivală Dinamo Kiev, în manşa a doua a semifinalelor Cupei UEFA.

După 1-1 în tur, „minerii” din Doneţk speră să obţină pe teren propriu prima calificare într-o finală europeană din istoria clubului. Dmitro Cigrinski, fundaşul lui Şahtior care a marcat în proprie poartă în meciul tur, se teme de replica pe care o va da Dinamo Kiev la Doneţk.

„Va fi un meci greu, cu mulţi nervi, ca de obieci între cele două echipe. Nu cred că scorul de 1-1 din tur ne va ajuta prea mult. Cei de la Dinamo nu vor fi naivi să se arunce asupra noastră şi să ne dea spaţii de cotraatac.

 Oricum, dacă am ajuns până aici, nu avem dreptul să ne dezamăgim fanii care vor face o atmosferă incredibilă la meciul acesta”, a declarat fotbalistul.

Ultimul meci jucat între cele două echipe la Doneţk a fost câştigat de Şahtior cu scorul de 1-0, în urmă cu şase luni. În cealaltă semifinală, Hamburg SV înfruntă pe teren propriu Werder Bremen (ora 21.45, PRO TV). În tur, echipa antrenată de Martin Jol a învins la Bremen cu 1-0. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite