Mircea Lucescu: „Trebuie să arătăm că nu am câştigat întâmplător Cupa UEFA anul trecut!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu a câştigat Cupa UEFA (actuala Liga Europa) cu Şahtior Doneţk
Mircea Lucescu a câştigat Cupa UEFA (actuala Liga Europa) cu Şahtior Doneţk

La conferinţa de presă dinaintea returului de mâine cu Fulham, din 16-imile de finală ale Ligii Europei, Mircea Lucescu s-a arătat optimist în privinţa şanselor pe care Şahtior le are în faţa celor de la Fulham pe „Donbass Arena" şi îşi îndeamnă elevii să demonstreze că performanţele europene de anul trecut nu au fost întâmplătoare.

„Iarnă lungă, am aşteptat cu toţii cu foarte multă nerăbdare reîntoarcerea pe Donbass Arena. Ăsta este primul lucru foarte important. Al doilea este acela că va fi un meci foarte greu, împotriva unei echipe care e într-o formă extraordinară în ultimele cinci şase partide, are o stare de spirit foarte bună.

Calificată în Cupa Angliei, a reuşit performanţe deosebite în campionat şi este într-o poziţie confortabilă. Au obţinut o victorie norocoasă aş putea spune împotriva noastră, pe care au tratat-o cu foarte multă mulţumire, spunând că este cea mai importantă victorie pe care au avut-o ei.

Ne aşteptăm mâine la un meci foarte greu, în care vom avea nevoie foarte mare de aportul publicului. Aşa cum au făcut-o la toate celelalte meciuri din Europa League şi care au ajutat foarte mult echipa, jucătorii. Vrem să demonstrăm că nimic nu a fost întâmplător anul trecut. Jucătorii îşi doresc foarte mult asta şi sunt sigur că vor da totul astfel încât la sfârşitul meciului să nu aibă nici un fel de regrete", a spus Mircea Lucescu pe site-ul oficial al lui Şahtior Doneţk.

Întrebat pe cine ar prefera adversar dintre Juventus şi Ajax, românul a mai adăugat că ambele echipe sunt la fel de periculoase şi că singurul meci la care trebuie să se gândească acum elevii săi este cel cu Fulham.

„Nu este cazul să ne gândim la viitor când avem de rezolvat mai întâi o problemă în prezent. Acum trebuie să ne concentrăm asupra meciului cu Fulham. Nu uitaţi că Ajax a condus la Amsterdam pe Juventus", a încheiat „Il Luce".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite